FITPartner A/S leverer træningsudstyr af højeste kvalitet

med ergonomi og funktion i fokus.Vi interesserer os oprigtigt for begrebet "Træning-/sundhedsmiljø" – vi følger med i fitnessindustriens udvikling, vi er i tæt kontakt med vores kunder og vi holder øje med slutbrugerne.

Vi udøver professionel rådgivning og sparring omkring etablering af træningsfaciliteter. Specialister inden for fitness, træning, behandling og genoptræning. FITPartner repræsenterer verdens stærkeste mærker og produkter.

Vi udøver seriøs og ærlig rådgivning med udgangspunkt i individuelle behov.

FITPartner er grundlagt i 2005 og tæller i dag mere end 10 top motiverede medarbejdere – klar til at møde dig!.

Når kun det bedste udstyr er godt nok

 

Vi gør dit center klart

— MED ALT FRA NYT UDSTYR, TIL SERVICE AF ET GAMLE —

Når kun det bedste, er godt nok

Det er vores mission at give vores kunder den bedst mulige sammensætning af udstyr baseret på de rigtige produkter, den rigtige viden og de rigtige værktøjer til at skille sig ud.

De rigtige produkter sikrer vi gennem udstyr af højeste kvalitet. Viden og værktøjer har vi i kraft af mange års erfaring fra branchen og vores daglige engagement i tendenser.

I en tid med sygdomme relateret til livsstil vinder begrebet "medical fitness" mere og mere indpas. Derfor følger vi nøje tendenserne inden for såvel træning som behandling. Vi er dagligt i tæt kontakt med begge verdener.

Det er vores erklærede mål at tilføre værdi, seriøsitet og professionalisme til branchen gennem vores partner-filosofi og no nonsense-tilgang.

Vi levere også udstyr